Workshops

Een gezellige avond en ook nog een mooie eigen creatie mee naar huis?
Als u deelneemt aan een van onze workshops maakt u uw bloemstuk of andere creatie onder professionele begeleiding van een van onze ervaren en gediplomeerde medewerkers.  Hierdoor neemt u een technisch volwaardige werkstuk mee naar huis en kunt opgedane kennis en ervaring ook nog eens thuis in de praktijk brengen. Of u nu al een aantal workshop heeft gevolgd of voor het eerst een workshop volgt, iedereen wordt door de workshopleider op zijn eigen niveau begeleidt.

Hoe gaat een workshop in zijn werk?
Al onze workshops starten om 19.00 uur en vinden plaats in winkelcentrum de Atlas te Alphen aan den Rijn. Per workshop is er maximaal plaats voor 15 personen zodat wij er zeker van zijn dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. Na welkom met koffie of thee en iets lekkers zal onze workshopleider een korte uitleg geven over de creatie, de gebruikte technieken en het beschikbare materiaal. Hierna gaat u zelfstandig aan de slag met uw eigen creatie. Uiteraard zal er altijd een voorbeeld beschikbaar zijn zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen.

Kosten
De kosten voor deelname aan een workshop zijn afhankelijk van de te maken creatie maar zal tussen de €20 en €40 euro liggen. Alle gebruikte materialen en ondergronden zijn hierbij inbegrepen.

Wij organiseren zowel workshops voor de particuliere als de zakelijke markt. Wilt u een keer met een vriendengroep, uw collega’s of de personeelsvereniging een workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.