Workshops

Een gezellige avond en ook nog een mooie eigen creatie mee naar huis?
Als u deelneemt aan een van onze workshops maakt u uw bloemstuk of andere creatie onder professionele begeleiding van een van onze ervaren en gediplomeerde medewerkers.  Hierdoor neemt u een technisch volwaardige werkstuk mee naar huis en kunt opgedane kennis en ervaring ook nog eens thuis in de praktijk brengen. Of u nu al een aantal workshop heeft gevolgd of voor het eerst een workshop volgt, iedereen wordt door de workshopleider op zijn eigen niveau begeleid.

Hoe gaat een workshop in zijn werk?
Speciaal voor de kerst gaan wij onze workshop geven bij Carla’s Lunch&Diner (Raadhuisstraat 285).Voor een echt avondje uit gaat Carla’s 2 drankjes en een aantal warme en koude hapjes verzorgen tijdens de workshop. Na welkom met koffie of thee zal onze workshopleider een korte uitleg geven over de creatie, de gebruikte technieken en het beschikbare materiaal. Hierna gaat u zelfstandig aan de slag met uw eigen creatie. Uit onze ervaring duurt een workshop tussen gemiddeld 2 a 2,5 uur.

Kosten
De kosten voor dit gezellig avondje uit zijn 47,50 euro. Alle gebruikte materialen en ondergronden zijn hierbij inbegrepen, alsmede 2 drankjes en hapjes.

Wij organiseren zowel workshops voor de particuliere als de zakelijke markt. Wilt u een keer met een vriendengroep, uw collega’s of de personeelsvereniging een workshop volgen? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.