Over ons

Onze winkel is gevestigd in winkelcentrum “Atlas” in de wijk Kerk en Zanen te Alphen aan den Rijn. In onze winkel vindt u een groot wekelijks wisselend assortiment aan bloemen en planten. Of u nu op zoek bent naar een boeket voor in huis, gaat trouwen of u uw jarige collega wilt verassen wij verzorgen bloemwerk voor elke gelegenheid. Ons enthousiaste team bestaat uit gediplomeerde medewerkers die u graag van dienst zijn met deskundig advies.

Wij staan voor kwaliteit, innovatie en service.

In onze winkel vindt u meer dan 80 verschillende soorten snijbloemen die dagelijks vers voor u worden ingekocht. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw bloemen en planten kunt genieten. Naast ons ruime assortiment gebonden boeketten staat er altijd een medewerker voor u klaar die een boeket naar wens voor u samenstelt. Wij streven er dan ook naar om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Hoewel Bloemsierkunst Lemkes al zo’n 75 jaar bestaat, vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Zo is ons team op de hoogte van de laatste innovaties en trends in het vakgebied. Dit vindt u dan ook terug in onze jonge en moderne winkel.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel!